2013-08-24

Estonian Cupi lõpuakord: Tsut-tsut jäi puudu..

Nädal oli kuidagi kiire ja toitumine ei olnud just korrapärane- lõunad kippusid üldse vahele jääma ja õhtuti mugisin maiustusi.

Kuna perekondlikud põhjused olid veits päevakava segi löönud ja nii jäi mul pakkimine poolikuks- joogipudel ja kindad ununesidki maha. Kohale jõudsime siiski sedapalju varem, et vähemalt joogipudeli sain uue osta. Juba II sel hooajal ;)

Stardist minek oli väga vaevaline- keha tundus tühi ja jalg pehme. Ei teagi kas eelmise nädala joostud poolmaraton andis veel tunda või oli probleem sees istuvas kurgupõletikus. Plaan sellises olukorras oli lihtne- hoian teiste tuulevarju ja sõidan tervist liigselt koormamata lõpuni.

Ajapikku läks aga tunne paremaks ja mingil hetkel hakkasid need 5km punktid jube nobedalt saabuma- tavaliselt tuleb neid oodata nagu taeva mannat. Mida aeg edasi, seda raskemaks muutus aga jõu säästmine, sest metsavahelt tulles olin tavaliselt saanud just eelmisest pundist lahti ja laiematel teedel oli kõvasti kangutamist, et järgmisele grupile üksi järele jõuda. Mingil hetkel läksid aga vahed sedapalju suureks, et olin sunnitud leppima oma üksindusega. Siis aga kargas ei tea kust välja tiimikaaslane Jan, kes vedas mu järgmisele pundile järele ja sellest veel möödagi.

Pulss oli terve sõidu olnud kahtlaselt kõrge, aga tunne oli hea ja nii ma siis pikkadel turbalõikudel end väga tagasi ei hoidnud ning ka lõpukilomeetrite tõusunukid ei tundunud väga õelad ning finishisse ma sain. Aeg tuli pea pool tundi parem, kui eelmisel aastal ja ka koht oli kõvasti parem, aga.. Hooaja eesmärk oli ju olnud sõita ühel etapil 300 sisse, kuid sellest jäi nüüd ikkagi 8 kohta puudu.. Aga koht kohaks- sõit oli olnud nauditav ja tuju finishis hea.

Kui hooaega saatnud vigastusprobleemid kõrvale jätta, võib aastaga tervikuna rahule jääda- aasta halvim koht oli võrdne mulluse parimaga ja sooritustes tekkis nagu mingi stabiilsus. Kui võistlus jäi alla 3h, platseerusin kohtadele ca 350 - 380 ja pikematel võistlustel tulin 300 - 320 kanti. Koondtabelist leidsin end aga elu kõrgeimalt- 311 kohalt.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar