2014-08-23

EstonianCup: Tehtud

Loomulikult ma tean, et Jõulumägi on veel tulemas, aga kuna Kalevipojal õnnestus koondtulemuseks vajalik kuues linnuke kirja saada, siis viimasele etapile võib minna lihtsalt nautima.

Pärast totaalset puhkenädalat arvasin end varasematest võistlustest taastunud olevat ja hellitasin lootust Kuremaal hooaja parim tulemus teha ning varustasin end seekord korralikult. Pole vist kunagi nii palju süüa ja juua EstCupi etapile kaasa võtnud:
  • Igasse tundi 1 geel
  • 20km-i enne lõppu üks Mg
  • Enne starti pistsin pintslisse ühe batooni ja teise võtsin igaks juhuks veel ka rajale kaasa.

Kuna aga stardikoridori sisenemine jäi viimsele hetkele, avastasin end seltskonnast, kus isegi minusugune olematute temposõiduvõimetega tegelane tundis end kunnina- kui tavaliselt mul grupi ees pikalt olla ei lasta, sest rongid panevad paremalt ja vasakult mööda, siis seekord sain sisuliselt poolteist tundi vedamistööd teha.

Umbes 100+ möödasõitu ja keegi hea inimene luges mu kohaks 305- jõudsin veel mõelda, et väga hea, nii hoida, kui avastasin, et kogu mu kaasa veditud toidumoon on otsas ning suuremad tõusud on alles võtmata. Laiuse voor ja muud lõpust lahutanud mäehakatised tuli nüüd krampide tõttu rahulikult kerida ning mõned kiiremad nagu võistkonnakaslane Raul ka mööda lasta, aga kuna raskustesse sattujaid oli teisigi, jõudsin joonele 301-na.

Elu tulemus jäi taaskord tegemata, aga selle eest sain kõva tempotrenni ja emotsionaalselt oli väga nauditav sõit. Hooaja lõppkoht ei ole veel teada, aga kui võrdlen arvesseminevaid tulemusi eelmise aastaga, siis edestan ennast rohkem, kui 100 punktiga ja seega võib hooajaga igati rahule jääda.

Etapp 2013 2014
Viljandi 302 292
Tallinn 368 305
Rõuge 320 356
Elva 356 307
Otepää 373 357
Kalevipoeg 308 301


Tõsi, areng ei ole küll teab mis suur, aga sisuliselt kõigil etappidel (va ponnistused haigena) tegin koharekordid ja erilist head meelt teeb asjaolu, et suurimad hüpped õnnestus teha Tallinnas ja Elvas, mis teadupärast on kiired sõidud ning just nende jaoks on mul eelmistel aastatel võimsust nappinud.

Nii et nüüd võib igati rahuliku südamega rattatrennidele selleks aastaks joone alla tõmmata- Jõulumäele sarja meeneid ära tooma küll lähen, aga põhirõhk on järgmistel nädalatel juba jooksul, sest õigepea toimub Tallinna jooksumaraton ja kui õnnestub haiguseid vältida, võiks ju isiklik tulla.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar