2016-06-06

Raplas rekordamas

Võrreldes Tartuga oli seekordne lastejooks kordades pikem ja selle 400 meetriga jõudis Karida end mitu korda kinni tõmmata ja taastuda. See oli hea, sest rampväsinuna finisheerides ei jaksanud ta kurtagi, et auhinna kättesaamiseks pidi mitu aega järjekorras seisma, aga kuna meenepakk oli vägagi korralik, siis kompenseeris see igal juhul tema kannatused kuhjaga;)

Enda jooks läks aga tõusude ja mõõnadega. Alguses oli jalg eriti kerge ja väga mõnus oli vudida. Õigepea aga muutus jooks parema stardikoha nimel vahele jäetud tualetikülastuse tõttu ebamugavaks ja 3-5 kilomeeter üks kangutamine oli paras piin ning tempo langes.

Pooleldi õnnistusena tuli selle peale tagant punt, kelle tuules sain seitsmenda kilomeetrini vähe kergemalt läbi, aga kui neil seal tõmbamiseks läks, polnud mul enam midagi juurde panna ja nii olin sunnitud neil laskma minna.

Kuigi viimastel kilomeetritel kaotasin veel mõned kohad ja lõpuks sain ka sahmaka paduvihma, siis kokkuvõttes jääb päevast ikkagi meeldiv mälestus. Kahju ainult, et väljajoostud tulemus sportinfosse ei jõudnud ja nii pole ma ikka veel ametlikult alla 40-minuti klubisse saanud ;)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar