2016-06-26

Valkamas

Ja oligi käes aeg teha algust triatloni karikasarjaga. Ühest küljest tervitas Valga meid küll 33 soojakraadiga, aga teisalt ka külma duššiga, sest tehisjärve poolekraadise ülekuumenemise tõttu keelati kalipsod.

Mis seal siis ikka- korralik ligunemine vees ja ujumine algas. Vesi oli tõesti kohati nii soe, et keha hakkas kuumama, aga paar korda sattusin ka alumistest kihtidest üleskeerutatud külmadele laikudele, mis tekitas taas Krootuselt kogetud hingamisprobleemi. Aga kuna teadsin, millega tegu, siis jäin rahulikuks ja kokkuvõttes see mingit erilist mõju ei avaldanud.

Rattaga aga läksin alt.. Arvasin, et see on rahulik algus, kui pulssi üle 155 ei lase, aga pärast 10 km-i selgus, et võin seal pedaalides ükskõik kuidas väänelda, aga isegi 150 ma enam kätte ei saa. Lõpuks tuli keskmine 148 lööki ja olin jummala läbi ning ega jooksus kergemaks ei läinud.

Kui rattas tuul veel jahutas, siis jooksus lõi kuumus ikka täiega kannaga pähe. Õnneks avastasin kusagil viiendal kilomeetril, et voolikute veejoast läbijooksmine avaldab tuntavat jahutavat mõju ning nii oli finishi eel tunne veel piisavalt hea, et otsustasin ka väikese lõpuspurdi teha. Alles pärast lõpetamist hakkasin mõtlema kas üldse on eetiline niimoodi finishivaibal kellestki mööduda, aga kuna hea kaasvõistleja tuli surus pärast veel kätki, siis vast ta pikka viha ei pea ;)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar